Wat doet S A & Partners?
  • Komt u uit Midden- en Oost Europa of bent u nieuw in Nederland en hebt u moeite met de Nederlandse taal? Dan begeleiden wij u tijdens het voorbereiden en in orde maken van uw documenten.

  • Vanwege de taalbarrière onderhouden we, namens u, het contact met Nederlandse overheidsinstanties en de arbeidsmarkt zodat u met uw gezin in Nederland een toekomst kunt opbouwen en kunt blijven werken, wonen en ondernemen.

  • Wij spreken Bulgaars, Engels, Grieks, Turks, Russisch en Nederlands, waardoor u als klant indien nodig ook in uw eigen taal begeleiding kunt krijgen.

  • Kort samengevat het verrichten van alle verdere handelingen, die met het vorenstaande in het ruimste zin verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn. Kijk hieronder waarmee we nog meer helpen.

Ervaring

Wij dragen meerdere jaren ervaring met ons mee!

Team

Wij beschikken over een uitstekend team aan specialisten!

Resultaatgericht

Wij stoppen niet voordat het gewenste resultaat is behaald!

Talen

Wij spreken Bulgaars, Grieks, Turks, Russisch, Engels en Nederlands!

Maatwerk

Door onze visie en professionaliteit zijn wij in staat maatwerk te leveren!
Onze missie

Het komt ook voor dat de teveel ontvangen toeslagen terugbetaald dienen te worden, dat de belastingaangiftes niet correct of zelfs helemaal niet zijn ingediend of dat het UWV niet op tijd overgaat tot uitbetaling van de WAZO, WW- of Ziektewet uitkering.

Ook de teveel ontvangen Participatiewet-uitkering (Bijstand) kan voor problemen zorgen, omdat men bijvoorbeeld nog een salaris uit loondienst heeft ontvangen. Als deze groeperingen geen preventief hulp krijgen bij hun financiën, kan dat gevolgen hebben.

Daarom helpt S A & Partners u aan optimale en passende integratie – en toekomstvoorzieningen in Nederland.

Wij helpen u bij
  • Gebrek aan inzicht in hun rechten als EU-burgers;

  • Gebrek aan inzicht in de systemen en gewoonten op de Nederlandse Arbeidsmarkt;

  • Gebrek aan kennis van de Nederlandse taal;

  • Gebrek aan huisvesting of scholing in Nederland;

  • Behoefte aan laagdrempelige hulp bij praktische zaken.

Waarom voor ons kiezen
Onze visie

S A & Partners merkt in de praktijk dat nieuwkomers en Midden- en Oost-Europese arbeidsmigranten niet voldoende worden geholpen, mede door de taalbarrières. Wij hebben een lange termijn visie en zien vaak het totaalplaatje voor ons, waardoor wij vaak buiten de kaders kunnen denken en daarmee makkelijk op veranderingen binnen de markt kunnen inspelen.

Bij S A & Partners willen wij graag de achternaam van de oprichtster eer aandoen, want Alta is een Spaanse meisjesnaam en betekent “hoog” en Nova is een Latijnse meisjesnaam met de betekenissen “nieuw”, “ster”, “helder” en “vooruitstrevend”. Samen betekent Altanova dus vernieuwd werken op hoog niveau. Onze aanpak zorgt voor betere toekomstvoorzieningen voor nieuwkomers en voor Midden- en Oost-Europese arbeidsmigranten die ook echt in Nederland willen blijven.